povestea de succes, plina de aventura, a unor sibieni care au impactat romania!

Nimic nu e prea greu, nimic nu e prea mult, totul este sa crezi, sa vrei, sa ai curaj! Orice inceput e greu, riscurile sunt mari, dar nimic nu e imposibil atunci cand crezi si cand lupti. Lasa trecutul in urma pentru a putea sa vezi viitorul, si “trebuie sa crezi necontenit sa urci tot mai sus, daca vrei sa poti sa vezi foarte departe” – Constantin Brancusi.

YouTube video

De aceea Pefoc.ro este un exemplu de reusita, de succes, pentru ca pasiunea si perseverenta in ceea ce cred i-a facut ca de mai bine de 20 ani sa aduca caldura si siguranta in casele din Romania.

povestea de succes, plina de aventura, a unor sibieni care au impactat romania!

Pefoc.ro au o experienta vasta in domeniul termic, oferind servicii de inalta calitate, investind continuu in companie pentru formarea ei in cei peste 20 ani de cand exista. Participarea periodica la formari profesionale in Europa, pentru a fi la curent cu schimbarile de zi cu zi, si mai ales pentru a rezolva orice dificultate intampinata pe teren oferind solutii optime clienților lor.

Servicii si consultanta gratuita pentru a ajuta clienții in alegerea si comandarea produselor potrivite. Orice client beneficiaza de suport permanent pentru produse, iar solicitarile de servicii sunt rezolvate in termen de cateva zile. O companie care se respecta si care isi respecta clientul, exact cum spune si sloganul lor “Noi facem tot, tu doar pui pe foc”, clientul bucurandu-se astfel de o gama completa de servicii de la comercializare, productie, consultanta, transport si punerea in functiune a produslui acasa la client.

Ai parte de o gama completa pe partea de produse si accesorii precum: focare, termoseminee, sobe pe lemne, seminee premium, seminee de serie, seminee pe peleti, seminee pe gaz dar si seminee decorative. In plus, pefoc.ro iti ofera multitudine de produse pentru exterior precum: incalzitoare pe gaz, bioseminee, gratare – de la clasicele gratare economice, pana la gratare profesionale, gratare tip vatra dar si gratare/cuptoare personalizate, accesorii si materiale de construit. Iti ofera un sistem complet, punandu-ti la dispozitie cosuri de fum profesionale, atestate si certificate, dar si grile si piese de ventilatie, burlane, materiale de construit si o paleta bogata de accesorii.

povestea de succes, plina de aventura, a unor sibieni care au impactat romania!

In functie de dorintele clientilor, semineul poate fi personalizat!

In prezent, constructia semineului este realizata in functie de preferintele si nevoile clientului, respectand toti pasii de siguranta si rezistenta. Insa executa la cerere orice model de semineu pe lemne pefoc, folosind doar materiale profesionale, certificate si calitative, garantand o functionalitate corecta si sigura.

povestea de succes, plina de aventura, a unor sibieni care au impactat romania!

Indiferent ca locuiesti la casa sau la apartament, te poti bucura de un semineu

Un semineu va atrage mereu atentia, indiferent de tipul de locuinta, semineul creeaza o ambianta aparte, de aceea apartamentul tau poate avea parte de jocul flacarilor. Pefoc.ro iti pune la dispozitie seminee electrice, pe gaz, decorative sau bioseminee. Diverse modele si variante, in functie de marime, stil, postament semineu, pot fi adaptate oricarui spatiu.

povestea de succes, plina de aventura, a unor sibieni care au impactat romania!

Echipe de meseriasi profesionisti si colaboratori

Servicii de montaj si constructie de seminee si cosuri de fum disponibile in orice judet din Romania, avand peste 110 echipe specializate. Meseriasul avand un rol vital in functionarea corecta a constructiei semineelor si cosurilor de fum, ce implica o resposabilitate foarte mare, si nicio greseala nu e prea mica, deoarece sanatatea si siguranta multor familii e in joc. Montaj corespunzator, cu unitate aport aer proaspat din exterior, masuri de siguranta, produse dedicate domeniului termic, ce respecta toti parametri stabiliti de lege la nivel national si european.

povestea de succes, plina de aventura, a unor sibieni care au impactat romania!

Parteneri si branduri de incredere si renume

Colaborari doar cu mariile companii ce sunt recunoscute in intreaga lume, pentru oferira unor produse cu durata cat mai mare de viata, si garantia lucrului bine facut de catre echipa Pefoc.

Parteneriate cu producatori de top din: Germania, Polonia si Cehia, pentru ca in final clientul sa beneficieze de cele mai bune produse si servicii din domeniu, iar la sfarsit sistemele de incalzire sa reprezinte o investitie serioasa pe viata.

povestea de succes, plina de aventura, a unor sibieni care au impactat romania!

Statistici seminee 2020

Desi anul 2020 a fost un an dificil pentru toata lumea, plin de provocari si necunoscut, in domeniul termic au fost observate cateva schimbari. Clientii cautand si optand pentru produse ce ofera mai multe siguranta (lucru de la sine inteles, avand in vederea dificultatea in care am fost implicati cu totii, priza de aer pentru semineu, materiale ignifuge etc.) si produse cu un nivel ridicat de securitate, dar si produse ce s-au pliat perfect cu nevoiele din toata perioada pandemica, precum semineele decorative, incalzitoarele pe gaz, bioseminee, etc.

povestea de succes, plina de aventura, a unor sibieni care au impactat romania!

Cateva dintre produsele si gamele de produse intr-o continua crestere:

-> semineele electrice – au cunoscut o creste de 15x mai mare in 2020, fiind denumite ca si produsele anului 2020, fapt datorat si de perioada de izolare a oamenilor si dorinta de a-si creste confortul in locuintelor lor.

-> incalzitoarele de terasa si curte – au avut o crestere de 614% a gamei Patio, ce iti ofera o atmosfera calda si in afara caminului. Folosite atat in domeniul casnic cat si in domeniul Horeca si restaurante.

-> sobele tip semineu – si in acest segment al sobelor pe lemne de tip semineu a prezentat una dintre cele mai mari cresteri si cautari ale anului 2020 (soba cahle teracota)

-> bioseminee – si aceasta categorie a cunoscut o crestere de 125%, fiind o gama larga de modele si varinate.

-> cosuri de fum – 5700 de metri liniari de cosuri de fum, prezentand o crestere de 90%.

-> semineele si sobele pe peleti – o crestere fara precedent de peste 200%, lucru ce a demonstrat ca romanii au descoperit o alternativa fiabila la clasicul consum pe lemne.

-> focare de seminee pe lemne – au prezentat o crestere constanta la toate tipurile de focare.

-> semineele prefabricate sau de serie – fiind o alegere tot mai buna pentru clienti, deoarece dispozitivele au o asamblare usoara si un kit complet.

-> gratare profesionale – 2 ori mai multe gratare profesionale, avand o crestere de 210%.

-> accesorii si materiale de montaj – o categorie care a inregistrat cresteri considerabile, fara de care construirea semineelor nu ar avea loc.

YouTube video

 

In final, firma Pefoc.ro a prezentat cresteri mari pe mai multe categorii de produse, depasind cifra de afaceri de 6 milioane de euro in anul 2020, oferind clientilor din domeniul termic incredere, siguranta si confort!

Pefoc este un partener de incredere pentru orice client simplu, dar si pentru partenerii locali si meseriasii din tara, oferind seriozitate. Compania continua sa investeasca si sa isi actualizeze portofoliul cu solutii termice de ultima ora, cautand alternative sustenabile la clasicele variante de incalzire a locuintei!

Ultima oră

Comentariul meu