ministrul de interne spune că turcan, cîmpean și bibu ar putea fi sancționați pentru că nu au purtat mască

Lucian Bode, Ministrul de Interne, a declarat că toți suntem egali în fața legii, iar Raluca Turcan, Vlad Voiculescu sau cei care au fost surprinși fără mască nu fac excepție. Așa că aceștia ar putea fi amendați dacă nu au respectat legea.

VEZI AICI FOTOGRAFII ȘI DETALII DE LA EVENIMENTUL UNDE NU S-A PURTAT MASCA

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat, miercuri, că legea este egală pentru toată lumea și toți cei care încalcă măsurile de protecție pot fi sancționați, în termen de 6 luni de la săvârșirea contravenției, scrie g4media.ro

Bode a răspuns astfel unor întrebări ale jurnaliștilor care au adus în discuție cazul ministrului Muncii, Raluca Turcan, care nu a purtat mască la un eveniment în Sibiu, și al ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, surprins fără mască pe holul Parlamentului.

„Toți suntem egali în fața legii, toți răspundem în fața legii. Și Voiculescu, și Turcan”, a spus Lucian Bode.

Întrebat când vor fi sancționați cei doi politicieni, ministrul de Interne a explicat că legea prevede posibilitatea aplicării unei sancțiuni în termen de 6 luni de la săvârșirea infracțiunii.

Iar, dacă Raluca Turcan va fi sancționată pentru că nu a purtat masca la evenimentul de la Tălmaciu, legea ar putea fi aplicată la fel și în cazul Danielei Cîmpean și al lui Adrian Bibu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu