sibiul e pe locul 4 în topul județelor cu cea mai mare cerere la listele de așteptare pentru vaccinare
Sursa: unsplash.cm

Sibiul se află pe locul patru în topul județelor cu cea mai mare cerere pentru listele de așteptare în vederea programării pentru vaccinarea împotriva COVID-19. Până în prezent, în județul nostru au fost administrate peste 60.000 de doze de ser imunizant.

Directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Sibiu, colonelul Daniel Chelcea, a precizat, marți, că în județul Sibiu există și o cerere foarte mare pentru listele de așteptare în vederea programării la vaccinare.

„Din 15 martie, sunt disponibile listele de așteptare ca pas premergător al etapei a III-a. Adresabilitatea la Sibiu este extrem de mare. Potrivit statisticilor, suntem pe locul patru în țară la nivel de intenție a oamenilor înscriși”, spune Chelcea.

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la nivelul județului Sibiu s-au administrat 63.579 doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2, în cadrul etapei I și etapei a II-a din Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 în România. Până la momentul de față au fost imunizate, în total, 43.377 persoane cu prima doză de vaccin și 20.202 persoane cu cea de-a doua doză.

Ultima oră

Comentariul meu