beneficiarii centrelor rezidențiale și persoanele nedeplasabile din sibiu, vaccinate cu echipele mobile
Sursa: rohealthreview.ro

Echipele mobile din cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Sibiu au administrat, de la începutul campaniei de imunizare, peste 2.000 de doze persoanelor nedeplasabile și din centrele rezidențiale din județ.

Primele activități de vaccinare ale etapei a II-a au avut loc din data de 15 ianuarie 2021 și au constat în vaccinarea beneficiarilor din două centre rezidențiale cu ajutorul echipei mobile constituită din personal al Direcției de Sănătate publică, pe bază de voluntariat.

Data de 1 martie a fost și momentul în care a putut fi operaționalizată o a doua echipă mobilă dedicată vaccinării persoanelor nedeplasabile aflate la domiciliu și a aparținătorilor acestora, care și-au început activitatea în municipiul Sibiu.

„Până în acest moment am reușit să administrăm aproape 2.000 de doze beneficiarilor din centrele rezidențiale din județul Sibiu. De asemenea, în jur de 600 de doze au fost alocate persoanelor nedeplasabile. Vaccinarea s-a făcut cu ajutorul celor două echipe mobile”, a precizat directorul DSP Sibiu, Daniel Chelcea.

Ultima oră

Comentariul meu