protestul de luni din sibiu - o parte dintre participanți vor fi sancționați de jandarmi

Sute de sibieni au participat, luni seara, la protestul împotriva noilor măsuri restrictive impuse de autorități odată cu creșterea numărului cazurilor de coronavirus. Mulți dintre aceștia vor fi sancționați de jandarmi.

Un protest de amploare a avut loc, luni seara, la Sibiu. Protestatarii s-au întâlnit în Piața Mare, de unde au plecat în oraș, în marș pe cele mai importante artere. Mulți dintre cei prezenți la adunare nu au purtat mască de protecție, iar distanțarea socială a fost inexistentă.

VEZI AICI FOTO ȘI VIDEO DE LA PROTEST 

O parte dintre protestatari au fost identificați de jandarmi, urmând să fie sancționați.

„Până în acest moment jandarmii au identificat o parte dintre participanții care au încălcat prevederile legale, urmând a fi sancționați. În continuare, se fac verificări pentru identificarea și a altor persoane care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun”, transmite Floriana Picioiu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Sibiu.

Un participant la protest, care i-a înjurat pe jandarmi și care a arătat semne obscene către clădirea Primăriei a fost ridicat și dus la dubă. DETALII AICI.

Ultima oră

Comentariul meu