protestatarii care au mărșăluit duminică noaptea prin sibiu vor fi amendați de jandarmerie

Duminică noaptea, peste 100 de persoane s-au adunat pe bulevardul Mihai Viteazu pentru a protesta împotriva măsurilor anti covid impuse de guvern și care au intrat în vigoare din timpul zilei. Protestul însă nu a fost autorizat, iar cei care au participat nici nu au respectat vreo măsură de distanțare și nu au purtat măști de protecție.

VEZI AICI IMAGINI DE LA PROTESTUL DE DUMINICĂ 

Duminică au intrat în vigoare noi măsuri împotriva răspândirii coronavirusului. La Sibiu în zilele de vineri, sâmbătă și duminică magazinele și terasele se închid la ora 18, iar după ora 20 nimeni nu mai are voie să iasă din casă decât în mod excepțional.

Pe mulți sibieni aceste restricții i-au nemulțumit, așa că duminică noaptea au protestat pe Bulevardul Mihai Viteazul. Protestul nu a fost unul autorizat și participanții, aproximativ 100 de persoane, nu au respectat niciun fel de normă anti covid. Pentru asta vor fi amendați de jandarmii sibieni.

LUNI LA ORA 15, SE ANUNȚĂ UN NOU PROTEST 

”Protestul s-a desfășurat fără incidente, a fost organizat fără respectarea prevederilor legale, în consecință în perioada imediat următoare vor fi aplicate sancțiuni contravenționale atât organizatorilor cât și participanților, în conformitate cu legislația în vigoare. În continuare, se fac verificări pentru identificarea persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Asta face parte din categoria „Militieni in lupta cu poporul” si este identica in intentie si manifestare cu amendarea babutelor care vand doua borcane de muraturi sau cate o legatura de patrunjel. Alea sunt „Evazioniste”.
    In ce mizerie de lume am ajuns sa traim. Militienii comandati politic dau in populatie cu „o ura neimpacata”.
    Parerea mea, se joaca cu focul. Cand vor iesi oamenii in strada ca la revolutie, tot ca la revolutie se vor ascunde prin canale si militienii de frica oamenilor. Aveti grija pe cine serviti, slugi nemernice ce sunteti, ca daca serviti acest sistem ticalos care ne-a impus dictatura, nu veti ajuge bine si veti fi urati si scuipati de un popor intreg. Chiar daca oamenii se vor teme de voi, gunoaielor.