update - protestul de luni de la sibiu, mutat în piața mare - are loc la ora 17.00
Foto Arhivă

La final de săptămână sute de sibieni au ieșit la proteste împotriva măsurilor restrictive luate de Guvern pentru a împiedica răspândirea coronavirusului. Luni, cei care se împotrivesc deciziilor, își anunță din nou participarea la un nou protest și prin intermediul rețelelor sociale îi cheamă pe toți sibienii în stradă.

UPDATE Protestul anunțat inițial pentru ora 15, în fața Prefecturii Sibiu, s-a mutat în Piața Mare, de la ora 17. Organizatorii au luat această decizie pentru a se alinia protestelor din restul țării. Protestul nu este autorizat.

VEZI AICI IMAGINI DE LA PROTESTUL DE DUMINICĂ NOAPTEA

Știre inițială Luni, de la ora 15, în fața Prefecturii Sibiu, este anunțat un nou protest împotriva măsurilor impuse de Guvern în încercarea de a opri răspândirea covid 19.

Pentru a populariza protestul pe Facebook s-a creat un eveniment, în care cei care nu sunt de acord cu aceste măsuri sunt chemați în stradă.

Nici acest protest, la fel ca cele din weekend, nu are autorizație din partea Primăriei.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Cica masurile sunt “impuse de Guvern în încercarea de a opri răspândirea covid 19”
    Trebuie sa ai jumatate de creier sa crezi ca virusul incepe sa umble pe strazi dupa ora 20 (si numai in weekend). Este pura propaganda a nenorocitilor care ne conduc. Daca maine specialistii lu’ peste vor spune ca vurusul asta magic umbla la un metru de pamant, toti imbecilii vor umbla in patru labe?
    Mai treziti-va oameni buni ca aveti un cap pe umeri si ar trebui sa fie ceva creier acolo…poate nu este chiar plin de propaganda dictaturii medicale si mai puteti gandi cate putin.