fără târg de paști în acest an la sibiu - ”preferăm să nu ne amăgim nici pe noi, nici publicul”

Târgul de Paști de la Sibiu este un eveniment care a obișnuit sibienii și turiștii cu produse delicioase, obiecte tradiționale deosebite și o atmosferă de vis. Din păcate, în contextul epidemiologic actual, cea de-a 12-a ediție a Târgului de Paști care ar fi trebuit să aibă loc în acest an se anulează.

Tradiționalul eveniment marcat în fiecare an la Sibiu nu va mai avea loc în 2021. Suntem în valul trei al pandemiei de coronavirus, iar statisticile zilnice nu arată cifre îmbucurătoare. La Sibiu, rata de incidență crește continuu, fiind de peste 5 cazuri la mia de locuitori, ceea ce implică instalarea noilor restricții. Din păcate, Târgul de Paști din acest an se anulează.

”Ediția din acest an nu se va ține. Teoretic, am fost pregătiți, atât noi, cât și expozanții, dar urmărind cum evoluează cifrele, nu credem că se va putea ține. Cel mai probabil vor apărea alte restricții și preferam sa nu ne mai amăgim nici pe noi, nici publicul.”, a declarat pentru Ora de Sibiu organizatorul evenimentului, Andrei Drăgan.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu