dan popescu este noul director salvamont sibiu

Serviciul Public Județean Salvamont Sibiu are un nou director. Este vorba despre Dan Popescu, care a câștigat concursul organizat de Consiliul Județean.

Doi candidați s-au înscris la concursul organizat de Consiliul Județean (CJ) Sibiu pentru postul de director al Salvamont. Dan Popescu a câștigat postul, rezultatul fiind făcut public luni.

„Concursul a fost organizat în mai multe etape, astfel că după ce m-am înscris am participat la prima probă, cea scrisă, în 18 martie. M-am calificat apoi la interviu în 24 martie. Astăzi (n.r.: luni) a fost comunicat rezultatul final, nefiind contestații”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Dan Popescu.  dan popescu este noul director salvamont sibiu

Dan Popescu, în vârstă de 33 de ani, activează în cadrul Salvamont Sibiu încă din anul 2010, iar timp de opt ani a fost voluntar în cadrul serviciului. Din anul 2018 lucrează ca angajat. În trecut, acesta a fost și reprezentantul în relația cu mass-media.

La concursul organizat de CJ Sibiu s-a mai înscris un candidat, care însă nu s-a calificat la interviu, fiindcă nu a luat o notă „de trecere” la proba scrisă. Până în luna noiembrie a anului trecut, șeful Salvamont Sibiu a fost Adrian David, care a activat în cadrul serviciului timp de 32 de ani. În locul său a rămas directorul interimar Dorina Suciu.

Ultima oră

Comentariul meu