accident la ieșire din cristian spre alba - tată și fiică răniți
Sursa: Info Trafic Jud. Sibiu / Facebook

Un accident rutier a avut loc, luni după amiaza, pe DN1 la Cristian. O mașină în care se afla o familie a fost lovită de un alt autoturism. Traficul se desfășoară îngreunat.

Evenimentul rutier a avut loc din cauza șoferului unui autoturism care era oprit pe partea dreaptă a drumului și care s-a pus în mișcare fără să acorde prioritate.

„DN 1, Cristian, pe direcția Sibiu – Alba, șoferul unui autoturism se pune în mișcare, după ce a oprit pe dreapta, fără să acorde prioritate unui autoturism condus pe aceeași direcție și cu care intră în coliziune”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, șoferul autoturismului condus regulamentar și fetița acestuia, în vârstă de zece ani, aflată în mașină, au suferit vătămări corporale, fiind transportați la spital.

„Două echipaje SMURD din cadrul ISU Sibiu au intervenit de urgență în zona localității Cristian la un accident rutier produs între două autoturisme. La fața locului s-au acordat îngrijiri pentru doi adulți (bărbat și femeie) și un copil de circa 10 ani, conștienți. Aceștia au fost transportați la spital după cum urmează: mama și copilul cu contuzii la CPU Luther și bărbatul la UPU Sibiu”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Traficul se desfășoară îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu