chermeză cu 13 persoane la gura râului - organizatorul amendat cu 3000 de lei
Sursa: newsmaker.ro

Petrecere privată organizată ilegal într-o locuință din Gura Râului. La eveniment au participat 13 persoane, iar organizatorul chefului a fost amendat cu 3000 de lei

În localitatea Gura Râului, polițiștii au identificat o petrecere privată organizată de o persoană fizică, la care participau 13 persoane. Bărbatul, un localnic în vârstă de 42 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Vă reamintim faptul că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Sâmbăta, la ieșire din sat spre baraj a fost chef de chef 30 -40 persoane nu 1, la penultima pensiune peste rau. Da fiind și primarul printre invitați, sigur a intervenit pe lângă organe. Ca deh’ ei au voie…Legile sunt făcute pentru deștepți nu pentru prosti. Sa vedem amenda aplicată proprietarului pensiunii și suspendarea activității.

    1. :)) am văzut și eu ..aveau niște purcei vopsiti ii trăgea un gras in lesa. Chiar am oprit mașina. La o pensiune peste rau..Popasul J. Se vede in curte din Soseaua care duce la baraj