noi restricții pentru sibiu, cisnădie, șelimbăr, tilișca, șura mică și târnava - intră în vigoare duminică

E oficial. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat o hotărâre privind aprobarea măsurilor care se aplică pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Noile măsuri restrictive vor intra în vigoare la Sibiu, Cisnădie, Șelimbăr, Tilișca, Șura Mică și Târnava începând de duminică, 28 martie.

Pentru unităţile administrativ teritoriale cu incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile mai mare de 4 la 1.000 de locuitori și mai mică de 7,5 la 1.000 de locuitori se pun în aplicare noi restricții.

CITIȚI ȘI: Noile restricții pentru Sibiu, Șelimbăr și Cisnădie – Circulația interzisă după 20:00. Magazinele, program până la 18:00 – Sălile de fitness se închid

Printre cele mai importante măsuri se numără interzicerea circulaţiei persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 20,00-5,00, fără un motiv întemeiat și reducerea programului de funcționare pentru operatorii economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări de servicii în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Intervalul orar permis este  5,00-18,00. Textul complet al Hotărârii îl puteți vedea AICI, iar anexa cu localitățile pentru care se aplică, AICI.

Ultima oră

Comentariul meu