foto jandarmii sibieni au donat sânge și plasmă - ”trebuie să fim un exemplu”

O parte dintre jandarmii sibieni s-au alăturat campaniei ”Donează sânge, salvează o viață!” și vineri exact asta au făcut: au donat sânge pentru cei care au nevoie. Unul dintre jandarmi, care s-a vindecat de coronavirus, a donat plasmă cu gândul că va fi de ajutor cuiva aflat în stare gravă.

Jandarmii sibieni știu că rezervele de sânge sunt reduse în acest moment, astfel că o parte dintre ei s-au hotărât să doneze. Vineri dimineața au mers la Centrul de Transfuzii din cadrul Spitalului Județean Sibiu, au completat actele necesare, li s-au făcut analizele și au făcut ceea ce spun ei, ar trebui să facă oricine are posibilitatea: să ofere o șansă la viață.

foto jandarmii sibieni au donat sânge și plasmă - ”trebuie să fim un exemplu” foto jandarmii sibieni au donat sânge și plasmă - ”trebuie să fim un exemplu”

Unul dintre jandarmi este vindecat de infecția cu coronavirus, așa că a donat plasmă. ,,Consider că în contextul epidemiologic actual, noi oamenii, trebuie să fim mai apropiați unii de ceilalți, astfel vom putea trece mai ușor peste toate încercările la care ne supune acest virus. Și cine poate să înțeleagă suferința unui om infectat cu SARS-Cov-2, dacă nu noi, cei care ne-am luptat cu el și l-am învins?”, spune sergent major Edi Dobrin.

foto jandarmii sibieni au donat sânge și plasmă - ”trebuie să fim un exemplu”

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu