video foto: managerul continental sibiu s-a vaccinat - s-a programat prin call center

Managerul general al Continental Sibiu, Oswald Kolb, s-a vaccinat, joi, la Centrul Public de Vaccinare Platforma Industrială-Continental și Rețeaua Privată de sănătate Regina Maria.

Managerul s-a programat prin call center și a intrat pe listele de așteptare. Programarea a fost stabilită pentru ziua de 25 martie.

YouTube video

„Săptămâna trecută, când lista de așteptare s-a deschis, am sunat la call center și m-am pus pe lista de așteptare pentru Centrul public de vaccinare Platforma Industrială Continental și Rețeaua Privată de sănătate Regina Maria. Iar acum, am primit programarea și a sosit rândul meu să mă vaccinez. Mă pun acum la coadă să-mi aștept rândul”, a spus managerul înainte de vaccinare.

Procesul a fost unul rapid și eficient, spune managerul.

video foto: managerul continental sibiu s-a vaccinat - s-a programat prin call center

„Mă simt foarte bine, nu m-a durut deloc! Procesul vaccinării este foarte rapid și eficient. Prin vaccinare, mă protejez pe mine, îmi protejez familia, prietenii și colegii. Sper ca toți oamenii din Sibiu și colegii mei să facă la fel, pentru a depăși această criză pandemică”, a pus Oswald Kolb după ce s-a vaccinat.

video foto: managerul continental sibiu s-a vaccinat - s-a programat prin call center video foto: managerul continental sibiu s-a vaccinat - s-a programat prin call center

Aproximativ 240 vaccinuri sunt efectuate zilnic în acest centru. Imunizarea la la Centrul Public de Vaccinare Platforma Industrială-Continental și Rețeaua Privată de sănătate Regina Maria se face cu vaccinul Pfizer-BioNTech.

Ultima oră

Comentariul meu