usr plus cere întâlniri cu organizatorii de evenimente din sibiu - măcar de două ori pe an

În cadrul ședinței Consiliului Local din data de 25 martie, consilierul USR Plus, Diana Mureșan, a venit cu propunerea de a organiza două ședințe cu operatorii culturali, în vederea îmbunătățirii relației de comunicare între administrația publică și cei care desfășoară proiectele.

După aprobarea bugetului local va începe perioada de înscriere pentru cei care doresc să depună cereri de finanțare prin Agenda Culturală, Agenta Sportivă și Agenda comunității și de tineret. De implementarea acestor agende se ocupa serviciul de cultură, sport și turism, care se află în subordinea Primăriei. Astfel că, partidul USR vine cu o propunere.

”Propunem ca acest serviciu să organizeze două întâlniri pe an pentru fiecare dintre agende. Prima să fie în perioada premergătoare depunerii de proiecte, în care solicitanții  să poată adresa întrebări și să primească răspunsuri la neclaritățile pe care le au,  iar cea de-a doua, să aibă loc la final, ca un feedback, după ce se încheie proiectele desfășurate în toate cele 3 agende. Credem că astfel, parteneriatul dintre administrație publică și cei care desfășoară proiecte ar fi consolidat și s-ar atinge o comunicare mai bună.” a declarat Diana Mureșan.

Ultima oră

Comentariul meu