video: cum arată centrul de vaccinare de la continental - patru cabinete pentru imunizarea cu pfizer

Centrul de vaccinare din cadrul Continental este unul dintre cele mai noi centre din județul Sibiu. Sibienii se pot imuniza aici cu serul produs de Pfizer/BioNTech.

Noul centru de vaccinare din Zona Industrială Vest dispune de patru cabinete pentru vaccinarea cu Pfizer.

video: cum arată centrul de vaccinare de la continental - patru cabinete pentru imunizarea cu pfizer

„Centrul dispune de 4 cabinete de vaccinare, zonă recepție, zonă triaj și sală așteptare post-vaccinare, cu spațiu separat pentru asistență în cazul reacțiilor adverse. Imunizarea se face cu vaccinul Pfizer-BioNTech”, anunță reprezentanții Continental Sibiu.

YouTube video

De asemenea, centrul medical este dotat cu o cameră de depozitare vaccin, cameră depozitare deșeuri cu risc biologic, vestiar cadre medicale, cameră dezechipare cadre medicale și vestiar și grupuri sanitare separate pentru pacienți și cadrele medicale. Suprafața totală a centrului este de 134 mp. video: cum arată centrul de vaccinare de la continental - patru cabinete pentru imunizarea cu pfizer

Cetățenii care nu s-a înscris încă pe lista de așteptare, o pot face în continuare, accesând https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/, alegând centrul de Vaccinare – Platforma Industrială-Continental și Rețeaua Privată de sănătate Regina Maria, de pe pagina 2.

Ultima oră

Comentariul meu