video - csu sibiu, eliminată din fiba europe cup - sibienii, învinși de ultima clasată din italia
FOTO - FIBA Europe Cup

CSU Sibiu a pierdut calificarea marți după amiază, fiind învinsă la Oradea de italienii de la Reggio Emilia cu scorul de 61-65 (34-30).

Meciul a fost echilibrat, cele două echipe alternând la conducere pe tabela de marcaj până în debutul sfertului 4, când italienii aflați momentan pe ultimul loc în prima divizie din Italia, au reușit să își păstreze avantajul, chiar și foarte fragil, de 1 sau 2 puncte, până la finalul partidei.
”Ne-a lipsit puțin. Am avut o zi extrem de proastă de la 3 puncte, n-am reușit să marcăm nimic. N-am avut încredere pe final nici măcar să aruncăm la coș. Am reușit ”performanța” de a termina meciul în 26 de secunde fără aruncare la coș măcar, să ne încercăm șansa de a câștiga. Din păcate asta a fost situația. Echipa din Italia este foarte valoroasă. Totuși aflată pe ultimul loc în clasamentul lor. Îi felicit pentru lupta depusă și le urez succes mai departe. Noi nu avem decât să lucrăm în continuare mai mult și să reușim să găsim și șutul în ultimele secunde, nu numai să încercăm să fim pe teren”, a spus după meci Dan Fleșeriu, antrenor principal la CSU Sibiu.

YouTube video

În celălalt meci de la Oradea, gazdele de la CSM au învins cu 78-72, pe BC Dnipro, din Ucraina.
Astfel, în sferturile de finală, CSM Oradea va da piept cu Reggio Emilia, pentru calificarea în semifinală. Partida se joacă joi, tot într-o singură manșă.

Ultima oră

Comentariul meu