focarul de la liceul energetic, făcut din pix - niciun elev nu s-a infectat la școală
Sursa: Wikimapia

Opt focare de coronavirus sunt active în prezent în județul Sibiu, cel mai nou dintre ele fiind identificat la Colegiul Energetic din municipiul Sibiu. Patru elevi care învață aici au fost confirmați pozitiv la testarea pentru coronavirus.

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Sibiu a identificat încă un focar de coronavirus, al optulea activ în prezent, la Colegiul Tehnic Energetic din Sibiu. Patru elevi sunt infectați cu virusul SARS-CoV-2. Focarul pare însă a fi trecut pe listă „din pix”, întrucât elevii nu s-au îmbolnăvit în timp ce se aflau la școală. Din cauza că Sibiul e în scenariul roșu, ei au făcut ore online și nu s-au prezentat fizic în unitatea de învățământ.

VEZI AICI TOATE FOCARELE DIN JUDEȚUL SIBIU

„Este activ un focar la Colegiul Energetic. Este vorba despre patru elevi, trei din a XII-a și unul din clasa a IX-a. Cu toții sunt din clase diferite, respectiv XII A, XII C și XII D, iar acești elevi au făcut doar ore online întrucât în municipiul Sibiu se aplică scenariul roșu”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Sibiu.

Fiindcă sunt bolnavi, cei trei elevi din anii terminali nu au participat nici la simularea examenului de Bacalaureat.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Clasele terminale sunt in scoala jumatate de clasa o saptamana, cealalta sunt on-line (in ultima saptamana si aceasta). Inainte au venit la scoala zilnic, iar contaminarea se putea produce acum 2 saptamani (cele fizic la scoala). Simularea a inceput luni !
    Domnul de la ISJ nu are habar ? De unde a scos povestea on-line????