criminalul din arhitecților, care și-a înjunghiat fosta iubită, rămâne în arest preventiv

Criminalul din Cartierul Arhitecților, care și-a omorât fosta iubită cu douăzeci de lovituri de cuțit, rămâne în arest preventiv până la mijlocul lunii aprilie. Măsura a fost prelungită în urmă cu câteva zile.

O crimă teribilă a șocat întreaga comunitate sibiană la mijlocul lunii februarie. Un bărbat din Deva, care locuia la Cisnădie, și-a ucis fosta iubită cu sânge rece. A intrat peste ea în casă, s-au certat, iar mai apoi a înjunghiat-o cu un cuțit. Trupul femeii a fost străpuns de douăzeci de ori.

După ce a comis teribila faptă, bărbatul a fugit în Deva, acolo unde s-a predat. A fost adus înapoi în județul Sibiu pentru reconstituirea crimei, iar mai apoi a fost arestat preventiv conform unui mandat emis de Tribunalul Sibiu.

CITEȘTE ȘI: NOI DEZVALUIRI in cazul crimei din Arhitecților – Ucigașul și-ar fi urmărit victima toată seara

Măsura arestului preventiv a fost prelungită, în urmă cu câteva zile, până la mijlocul lunii aprilie.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. (…) dispune prelungirea duratei măsurii arestării preventive a inculpatului D.C.V. în prezent arestat preventiv în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (mandat de arestare preventivă nr. 03/UP/15.02.2021 emis de Tribunalul Sibiu), pentru o perioadă de 30 zile, de la data de 17.03.2021, ora 00:00, şi până la data de 15.04.2021, ora 24,00 inclusiv”, se arată în soluția publicată pe portalul instanțelor de judecată.

Bărbatul nu a contestat măsura.

Ultima oră

Comentariul meu