video razii la mall în sibiu - amenzi pentru cei fără mască

Polițiștii sibieni au efectuat verificări ample în cadrul centrului comercial Promenada Mall din Sibiu. Astfel, persoanele depistate fără mască de protecție sau cele care încalcă orice altă măsură pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus au fost sancționate contravențional

Din cauza ratei ridicate a cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus înregistrată în județul Sibiu, forțele de ordine au intensificat acțiunile de prevenire și limitare a infectării cu virusul Sars CoV-2. Astfel s-a acționat integrat cu efective mărite în deosebi în incinta mall-urilor, pe terase, dar și în alte locații cu aglomerări de persoane.

Astfel, au fost verificate 1.536 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 87 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 285 de mijloace de transport, din care 44 de mijloace de transport în comun.

Vezi și  Chefuri oprite de mascați la o cabană în Avrig și un bar din Cristian

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 217 sancțiuni contravenționale în valoare de 33.500 de lei, dintre care:

  •  3 sancțiuni contravenționale în valoare de 12.000 de lei aplicate operatorilor economici pentru organizarea de activități în spații pentru care s-au instituit interdicții / restricții;
  • 1 sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei aplicată unui operator economic pentru organizarea programului de lucru cu nerespectarea legii;
  • 37 de sancțiuni contravenționale în valoare de 12.000 de lei pentru organizarea și participarea la evenimente private în spații pentru care s-au instituit interdicții / restricții;
  • 148 de sancțiuni contravenționale în valoare de 14.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;
  • 28 de sancțiuni contravenționale în valoare de 6.500 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Polițiștii locali au verificat 33 de persoane și au aplicat 1 sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție.

Citește și Club de biliard închis de poliție la Sibiu – Patronul amendat cu 10.000 lei

În cursul zilei de 21 martie a.c., jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.

Te-ar putea interesa și Amendă la Cămara Boierului – Poliția a găsit 12 clienți în restaurant

De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

În urma desfășurării activităților de verificare au fost aplicate 6 avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

În contextul instituirii măsurii carantinei în zona UAT Tilişca, jandarmii și polițiștii sibieni au acționat în filtre amplasate la intrarea în / ieșirea din zona carantinată, ocazie cu care au fost controlate 163 de persoane și 124 auto.

Personalul SPF Aeroport Sibiu a efectuat activități preventive pe raza aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic, fiind verificate 3 persoane. Nu au fost aplicate sancțiuni contravenționale.

video razii la mall în sibiu - amenzi pentru cei fără mască video razii la mall în sibiu - amenzi pentru cei fără mască video razii la mall în sibiu - amenzi pentru cei fără mască

Vă reamintim faptul că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Ultima oră

Comentariul meu