primăria extinde iluminatul public pe străzile herman oberth, rampa ștefan cel mare, theodor aman, triajului și viile sibiului

Primăria Sibiu are în plan modernizarea iluminatului public din întreg orașul. Dar, pe lângă lucrările de modernizare, în unele zone este nevoie de extinderea rețelei, acolo unde nu există în prezent. Astfel, consilierii locali vor aproba în ședința din această lună sumele prevăzute pentru astfel de lucrări în cinci zone ale Sibiului.

Rampa Ștefan cel Mare între str. Păcii și ieșirea din Sibiu spre Șelimbăr va avea iluminat public. Rețeaua va fi implementată cu 632.640, urmând a se monta 14 stâlpi.

11 stâlpi vor fi montați în Parcul Policlinicii, pe strada Herman Oberth. Lucrarea de aici se ridică la 275.589 de lei.

Sibienii care vor circula noaptea pe strada Pictor Theodor Aman între str. Avrig și locul de joacă de pe strada Ludoș se vor simți mai în siguranță, pentru că și aici Primăria va instala 52 de stâlpi, iar locul de joacă va fi iluminat cu ajutorul a 6 stâlpi. aici investiția este cea mai mare, ridicându-se la 1.111.019 de lei.

Zona de pe strada Triajului cuprinsă strada Ștefan cel Mare și Fabrica de Cultură nu are în acest moment iluminat public. Dar, după ce indicatorii tehnico economici vor fi aprobați, vor începe lucrările. Acestea înseamnă 18 stâlpi, iar investiția se ridică la 637.848 de lei.

Strada viile Sibiului între sensul giratoriu și intersecția cu DN14 va beneficia de investiții în iluminatul public. Aici vor fi instalați 31 de stâlpi, valoarea lucrării fiind de 965.007 de lei.

 

Ultima oră

Comentariul meu