nesimțitul care a aruncat gunoaie pe malul oltului la avrig a fost prins
Sursa: Primăria Orașului Avrig/Facebook

La mijlocul lunii martie, Primăria Orașului Avrig a publicat, pe Facebook, imagini cu o autoutilitară din care au fost descărcate materiale de construcții pe malul râului Olt, între Avrig și barajul de la Hidrocentrală. Polițiștii au început să-l caute pe proprietar pentru a-l sancționa. La câteva zile distanță, acesta a fost identificat.

După câteva zile de căutări, polițiștii locali din Avrig au reușit să-l identifice pe proprietarul autoutilitarei din care au fost descărcate deșeuri provenite din materiale de construcții. Bărbatul lipsit de bun simț are 38 de ani și locuiește la Avrig. A primit o sancțiune și, pe lângă asta, a fost obligat să adune gunoaiele pe care le-a aruncat.

„Poliția Locală Avrig l-a identificat pe proprietarul autoutilitarei, un bărbat de 38 de ani, din orașul Avrig. Acesta a fost amendat cu 2000 lei, amenda maximă prevăzută în HCL 64/2019, pentru depozitarea deșeurilor în alte puncte de colectare decât cele special amenajate și are obligația să curețe zona de moloz și s-o readucă la starea inițială”, au transmit reprezentanții Primăriei Avrig pe Facebook.

În paralel, cazul se află și în atenția Gărzii de Mediu Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu