chefuri oprite de mascați la o cabană în avrig și un bar din cristian
FOTO arhivă

În ciuda creșterii numărului de cazuri și a incidenței, sibienii nu se opresc din a petrece. Două chefuri de mare amploare au fost identificare și oprite de polițiștii sibieni, iar participanții și organizatorii au fost amendați.

La data de 21 martie, în jurul orei 01,00, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Sibiu, Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, Biroului de Investigații Criminale Sibiu, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Sibiu au identificat 39 de persoane care participau la o petrecere într-un imobil de pe raza orașului Avrig. Este vorba despre o cabană.

Citește și Club de biliard închis de poliție la Sibiu – Patronul amendat cu 10.000 lei

”Organizatorul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.000 de lei, alți 24 de participanți fiind  sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei. În urma intervenției polițiștilor evenimentul a fost întrerupt, participanții părăsind imobilul în cauză.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Tot în seara de duminică, 21 martie, în jurul orei 22,40, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au constatat că în incinta unui bar de pe raza localității Cristian se află mai multe persoane deși programul de lucru al localului era încheiat. Este vorba despre un local din cadrul unei benzinării din Cristian.

Te-ar putea interesa și Amendă la Cămara Boierului – Poliția a găsit 12 clienți în restaurant

”Administratorul localului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar 17 persoane au fost sancționate contravențional cu avertisment pentru nerespectarea măsurilor privind deplasarea.”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii