apel către sibieni - “dăruiește picături de viață, donează sânge!”

Shopping City Sibiu, împreună cu organizația Crucea Roșie filiala Sibiu și Centrul de Transfuzie Sanguină Sibiu, dau startul unui demers vital de mobilizare a unui număr cât mai mare de donatori de sânge pentru Sibiu.

În cadrul campaniei intitulate “Dăruiește picături de viață, donează sânge!”, derulată în mall în perioada 15 martie – 15 iunie 2021, sibienii vor fi informați cu privire la contribuția enormă pe care o pot face pentru comunitatea lor prin gestul de a dona sânge, numărul donatorilor scăzând considerabil în perioada crizei sanitare produse de restricțiile pandemiei COVID-19.

Cu sprijinul partenerilor Crucea Roșie Română filiala Sibiu și Centrul de Transfuzie Sanguină Sibiu, Shopping City Sibiu va oferi informații despre cum pot contribui sibienii la salvarea unei vieți donând sânge, în condiții de maximă siguranță. În plus, Shopping City Sibiu va oferi și 1000 de vouchere Centrului de Transfuzie Sanguină Sibiu, iar în perioada 15 martie – 15 iunie 2021, astfel donatorii se pot bucura de un beneficiu în plus – un voucher pe care îl pot folosi la restaurantele Shopping City Sibiu până la 30 iunie.

apel către sibieni - “dăruiește picături de viață, donează sânge!”

Nevoia de sânge este o constantă a sistemului sanitar și a devenit acută în perioada crizei sanitare produse de restricțiile pandemiei COVID-19. În calitate de membru implicat al comunității din Sibiu, Shopping City Sibiu se alătură apelului Centrului de Transfuzie Sanguină Sibiu de mobilizare a unui număr cât mai mai mare de donatori. Alături de partenerii noștri de încredere, Crucea Roșie Română filiala Sibiu, suntem siguri că prin campania «Dăruiește picături de viață, donează sânge!», care se va desfășura anual de acum înainte, vom reuși să transmitem informațiile corecte și să convingem cât mai mulți sibieni de importanța de a face pasul și de a se alătura acestei cauze”, declară reprezentanții Shopping City Sibiu.

Doritorii pot afla mai multe informații despre campanie, cum se pot implica, parteneri și restaurantele unde se poate folosi voucherele cadou, de pe pagina dedicată pe site www.shoppingcitysibiu.ro/evenimente/doneaza-sange și pe facebook.com/shoppingcitysibiu/

Ultima oră

Comentariul meu