îmbrățișări cu oi pentru cei care se simt singuri în pandemie

Persoanele care se simt singure în pandemie, fiind private de contactul uman din cauza restricțiilor, au o alternativă mai puțin obișnuită: să îmbrățiseze oi, gratis, la o fermă din Germania, scrie observatornews.ro.

„Avem aici niște oi minunate, cărora le place foarte mult dacă primesc vizitatori”, a spus Lexa Voss, care conduce un program educațional la o fermă de lângă Hattingen, din vestul Germaniei, pentru a încuraja oamenii să se apropie de animale. „Permit oamenilor să viziteze oile nesupravegheate și să se distreze minunat cu ele în natură și departe de orice măști și distanțe sociale”, a spus femeia, citată de Reuters.

Vizitatorii trebuie să-și rezerve o întâlnire, dar se pot apropia cât de mult doresc de oi. Sesiunile sunt gratuite, deși vizitatorii sunt întrebaţi dacă nu vor să doneze ceva bani pentru fermă. Therese Pfeffer s-a bucurat de întâlnirea ei cu animalele.

YouTube video

„În acest moment evităm să fim aproape unul de celălalt. Suntem întotdeauna la distanță”, a spus ea. „Sinceră să fiu, merg întotdeauna pe lângă pășuni de oi și ele fug. Și aici este foarte diferit. E minunat”

Sursa: observatornews.ro

Ultima oră

Comentariul meu