optyu - șase ani de servicii de optică de ultimă generație pentru sibieni

OptyU, optica din Sibiu care nu doar că se află mereu alături de clienții săi dar, de șase ani, de când s-a deschis pe galeriile Carrefour, le oferă sibienilor consultații cu cele mai performante aparate. E aniversarea OptyU, iar sărbătoriții oferă surprize de ziua lor. Așa că și OptyU vine nu doar cu reduceri, dar și cu noi locații.

Tehnologie de top

Cele două magazine OptyU- din Promenada Mall și Shopping City- sunt opticile din Sibiu care au în dotare cel mai performant aparat de scanare a tot ce ține de globul ocular. În aproximativ un minut Visioffice X scanează ochiul, iar informațiile sunt transmise pe o tabletă. Se determină dioptriile la perfecție, lucru foarte important, mai ales în cazul celor care își doresc lentile progresive. ”Este foarte important faptul că acest aparat măsoară vederea de aproape. Și asta pentru că de exemplu, la lentilele cu dioptrii mari, de peste 6, ochiul vede clar doar în mijlocul acestora, acolo unde se suprapun toate straturile lentilei. Pe margini imaginea nu este clară. Dar, după măsurătorile făcute cu acest aparat care determină comportamentul ochiului, lentilele se personalizează, iar vederea va fi clară prin în orice unghi al lentilei. Și, astfel lentilele vor fi tăiate în așa fel încât se elimină aspectul acela de fund de borcan. Iar lentilele Essilor, cele mai bune de pe piață, vor arăta excelent”, explică Oana Tarcea, managerul OpyU.

Reduceri de ziua OptyU

De șase ani, OptyU oferă sibienilor produse de cea mai bună calitate- de la rame de brand, la lentile pentru ochelarii de vedere. Și tot de șase ani este alături de clienții săi prin oferte, reduceri sau programe promoționale. La aniversare, nu se putea altfel- până în data de 28 martie, orice produs sau serviciu este redus la OptyU cu 16%. Cei care își doresc lentile progresive, pentru a scăpa de ”corvoada” a două perechi de ochelari, tot până în 28 martie, vor primi de la OptyU ramele cadou, rame pe care le pot alege dintr-o selecție de produse.
La fel ca până acum, consultul pentru stabilirea dioptriilor rămâne gratuit la OptyU. Iar acum că vine sezonul ochelarilor de soare, de aici puteți alege cele mai bune brand-uri care oferă ochilor dumneavoastră confortul necesar pe timp de vară.

optyu - șase ani de servicii de optică de ultimă generație pentru sibieni

Noi locații OptyU

OptyU are două magazine în Sibiu- la Promenada Mall și pe Galeriile Carrefour. Dar, luna viitoare, a treia locație se va inaugura pe bulevardul Nicolae Bălcescu, vis-a-vis de vechea clădire a Telefoanelor. Și aici sibienii vor putea fi consultați cu aparatul Vision X și vor beneficia de aceleași produse de calitate ca în primele locații. Condiții de top vor fi oferite și clienților din capitală. OptyU va ajunge și acolo, pentru că, dacă sibienii au ce-i mai bun, de ce să nu aibă și bucureștenii?

Ultima oră

Comentariul meu