traficant de droguri plasat în arest la domiciliu - a vândut substanțe interzise în sibiu
foto: arhivă

Un bărbat din Sibiu a fost plasat în arest la domiciliu fiind cercetat pentru săvârșirea a trei infracțiuni, printre care complicitate la trafic de droguri. Omul a fost inițial reținut în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Sibiu.

Procurorii din cadrul Tribunalului Sibiu au decis ca un bărbat care a deținut și a vândut droguri, să fie arestat la domiciliul său din cartierul Lazaret până la mijlocul lunii aprilie.

„În temeiul art. 227 alin. 2 Cpp raportat la art. 202 alin. 4 lit. d Cpp, art. 218 Cpp şi art. 219 Cpp, ia față de inculpatul MUNTEAN LUCIAN, în prezent reținut în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de: efectuare fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în formă continuată, deținere de droguri de risc pentru consum, și complicitate la infracțiunea de trafic de droguri de risc, măsura arestului la domiciliu, pe o durată de 30 zile, începând cu data de astăzi, 17.03.2021, până la data de 15.04.2021 inclusiv”, se arată în soluția publicată pe portalul instanțelor de judecată.

În perioada arestului la domiciliu, sibianul nu are voie să părăsească locuința fără permisiunea organului judiciar. De asemenea, în această perioada, inculpatul are o serie de obligații, printre care să nu comunice cu martorii și nici cu coinculpații.

„În temeiul art. 221 alin. 4 Cpp atrage atenția inculpatului MUNTEAN LUCIAN că, în caz de încălcare cu rea-credință a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a obligațiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive”, se mai arată în soluție.

Ultima oră

Comentariul meu