flashmob pe podul minciunilor din sibiu pe tema crizei climatice
foto: arhivă

Un grup de sibieni organizează, vineri, pe Podul Minciunilor din centrul Sibiului, un flashmob ce are ca temă criza climatică. Aproximativ 15 persoane se vor alătura manifestării, care se anunță a fi una pașnică.

Criza climatică, zonele devastate de catastrofe și suferința oamenilor sunt lucrurile care i-au făcut pe mai mulți sibieni să iasă în stradă. Aceștia își propun ca vineri, de la ora 16:00, să se adune pe Podul Minciunilor din Sibiu și să organizeze un Flashmob, ridicând astfel un semnal de alarmă către autorități.

„Noi reprezentăm mișcarea de mediu Fridays for Future România, iar mâine, ora 16, dorim să organizăm o manifestare pașnică și liniștită, în care să respectăm toate regulile de prevenire a răspândirii coronavirusului, la Podul Minciunilor. Tema este lipsa inacțiunii politicienilor pe tema crizei climatice și luarea de decizii neambițioase pe acest domeniu”, spun organizatorii manifestării. flashmob pe podul minciunilor din sibiu pe tema crizei climatice

Aproximativ 15 persoane vor lua parte la acest flashmob. Vor aduce pancarte, vor avea și un banner mare și vor discuta și dezbate această problemă în mod pașnic. Acțiunea va dura în jur de 30 de minute.

Detalii despre eveniment AICI. 

Ultima oră

Comentariul meu