trei sibieni amendați pentru că nu au stat în carantină - sancțiunile sunt din ce în ce mai mari
Foto Arhivă

Autoritățile sibiene continuă verificările pentru respectarea măsurilor anti covid. Trei cetățeni au fost amendați pentru că au ieșit din case în perioada în care ar fi trebuit să stea cele 14 zile în carantină. Toți se întorseseră din străinătate.

Polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Vecerd, sancționat cu amendă în valoare de 3.000 de lei, respectiv despre un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Coveș, sancționat cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Polițiștii locali au dat și ei o amendă pentru nerespectarea carantinei unui 1 sancțiune contravențională în valoare de 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei, aplicată unui tânăr în vârstă de 29 de ani, din Coveș.

În ultimele 24 de ore au mai fost date 56 de sancțiuni contravenționale în valoare de 500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție și  2 sancțiuni contravenționale în valoare de 3.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Ultima oră

Comentariul meu