foto bmw în flăcări pe drumul hoților - a ars în totalitate

Șoferul unui BMW a tras o sperietură groaznică miercuri dimineața. Mașina pe care o conducea a luat foc în timpul mersului. Evenimentul s-a petrecut pe Drumul Hoților.

Cel mai probabil bateria mașinii a fost de vină, pentru că flăcările au pornit în spatele autoturismului. Dar, cauza exactă o vor stabili pompierii care au fost chemați la fața locului pentru a stinge incendiul.

foto bmw în flăcări pe drumul hoților - a ars în totalitate
Foto INFO TRAFIC jud. SIBIU

Șoferii care treceau prin zonă au încercat să stingă flăcările cu stingătoarele pe care le aveau în mașini, dar nu a fost posibil. Așa că flăcările s-au extins rapid, până la venirea pompierilor. Incendiul, care se manifesta generalizat la întreg autoturismul la sosirea forțelor a fost lichidat fără probleme. Nu au fost semnalate victime. A ars autoturismul în totalitate.

foto bmw în flăcări pe drumul hoților - a ars în totalitate foto bmw în flăcări pe drumul hoților - a ars în totalitate foto bmw în flăcări pe drumul hoților - a ars în totalitate foto bmw în flăcări pe drumul hoților - a ars în totalitate

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. notati bine numarul masinii si caracteristici vizibile… asta peste cateva luni va fi la vanzare, cu istoric si fara accident sau incident :)))