tentativă de omor la șeica mare - bărbat lovit cu o bâtă în cap de vecin

Un bărbat din Șeica Mare a fost arestat preventiv pentru treizeci de zile după ce a încercat să își omoare vecinul. Cumplita faptă, care s-ar fi putut transforma într-o tragedie, s-a petrecut în urmă cu cinci zile.

Cei doi bărbați se aflau în gospodăria agresorului în localitatea Șeica Mare. Victima a venit în curtea vecinului pentru  a-l ajuta la treburile gospodărești. După muncă, s-au pus la băut, iar de acolo a pornit totul. Bărbatul a fost lovit în moalele capului cu o bâtă.

„Fapta s-a produs la data de 11.03, în jurul orei 20:30, în localitatea Șeica Mare. Victima, un localnic în vârstă de 63 de ani, a fost lovită cu un obiect contondent în zona capului de către agresor. Conflictul a fost spontan și a avut la baza și consumul de băuturi alcoolice”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Luciana Lazăr purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Agresorul, în vârstă de 54 de ani, a fost reținut imediat de poliție și a stat după gratii 24 de ore. Ulterior, a fost prezentat instanței care a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. (…) dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 zile, începând cu data de astăzi, 12.03.2021, până la data de 10.04.2021 inclusiv, a inculpatului C I-D, în prezent în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu continua cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa de omor.

Ultima oră

Comentariul meu