video foto - lucrările de la stadionul municipal - tribuna oficială prinde contur - arena va fi gata în 2022

Lucrările de la stadionul cel mai mare din județul Sibiu, se desfășoară bine. Viitoarea arenă cu aproape 13.000 de locuri, ar urma să fie gata în martie 2022. ConA a desfășurat la ’’Municipal’’ o ‘’armată’’ se muncitori.

Viitorul stadion al capitalei județului, prinde contur. Constructorul lucrează la foc continuu la tribuna oficială, respectiv cea dinspre Sala Transilvania. Scheletul acesteia este deja ridicat și acum se lucrează și la peluza dinspre parcul Sub Arini.video foto - lucrările de la stadionul municipal - tribuna oficială prinde contur - arena va fi gata în 2022„Se avansează foarte bine. Toată structura e ridicată, fundația e turnată în proporție de 80% în tot stadionul. În mod normal, totul e în termen. Va fi gata anul viitor în martie, cel târziu” a declarat Claudiu Rotar, președintele clubului FC Hermannstadt, pentru GSP.video foto - lucrările de la stadionul municipal - tribuna oficială prinde contur - arena va fi gata în 2022Stadionul Municipal va avea o capacitate 12.363 de locuri, din care 302 locuri VIP. video foto - lucrările de la stadionul municipal - tribuna oficială prinde contur - arena va fi gata în 2022Arena va avea și o sală de atletism, care va fi amplasată sub actuala tribuna 2. video foto - lucrările de la stadionul municipal - tribuna oficială prinde contur - arena va fi gata în 2022Sala de box va fi la parter, unde vor fi amplasate și spațiile de alimentație publică. video foto - lucrările de la stadionul municipal - tribuna oficială prinde contur - arena va fi gata în 2022Suprafața de joc va avea 105 metri lungime pe 68 lățime, cât cea de pe Camp Nou. video foto - lucrările de la stadionul municipal - tribuna oficială prinde contur - arena va fi gata în 2022Gazonul va fi natural, ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație.video foto - lucrările de la stadionul municipal - tribuna oficială prinde contur - arena va fi gata în 2022Investiția în arena construită în anul 1927 se ridică la peste 24 de milioane euro. video foto - lucrările de la stadionul municipal - tribuna oficială prinde contur - arena va fi gata în 2022Sursa foto: ConA

YouTube video

video: youtube

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Investitie aiurea, pentru spargatorii de seminte ai unei echipe private care oricum va retrograda. In schimb fanii CSU se inghesuie in mini-sala aia “polivalenta” cu 1800 locuri, printre targuri de covoare, rochii de nunta si telemea. Alta bataie de joc a bunicii de la primarie!
    PS: Oradea lucreaza la o sala polivalenta de 5000+ locuri, probabil a doua ca marime dupa cea din Cluj. La investitii facute cu cap, cam asta e nivelul Sibiului vs alte orase! Trist.