calea șurii mici inundată în urma ploii - trafic deviat

Calea Șurii Mici este blocată din cauza acumulării lor de apă pe carosabil, astfel că traficul rutier este deviat. pentru cei care folosesc acest drum, trebuie să folosească alte căi de acces.

”Traficul rutier pe Calea Surii Mici din municipiul Sibiu este oprit din cauza acumularilor de apa pe carosabil”, anunță Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. În acest moment nu sunt autovehicule blocate în zonă. Polițiștii Biroului Rutier Sibiu, cu sprijinul polițiștilor locali, asigură devierea traficului pe strada Frigoriferului și pe strada Salzburg/A1, Salzburg/ Șoseaua Alba Iulia.

Potrivit șoferilor martori care au fost nevoiți să facă cale întoarsă, drumul s-ar fi surpat din cauz acumulării de apă. Nu este prima oară când acest drum este inundat în urma unei ploi mai serioase.calea șurii mici inundată în urma ploii - trafic deviat calea șurii mici inundată în urma ploii - trafic deviat calea șurii mici inundată în urma ploii - trafic deviat calea șurii mici inundată în urma ploii - trafic deviat calea șurii mici inundată în urma ploii - trafic deviat

 

Ultima oră

Comentariul meu