fc hermannstadt l-a ”repatriat” pe yazalde – atacantul revine la sibiu

FC Hermannstadt a anunțat că a ajuns la un accord cu atacantul din Guineea-Bissau, astfel că Yazalde Gomes Pinto, revine la Sibiu.

”FCH are bucuria să vă anunțe revenirea unui fotbalist foarte iubit și foarte apreciat în scurta istorie a clubului nostru! Este vorba despre Yazalde Gomes Pinto, internaționalul din Guineea-Bissau în vârstă de 32 de ani, fotbalist care a avut niște evoluții remarcabile pentru A.F.C.Hermannstadt în returul și play-out-ul sezonului trecut, când a marcat de 6 ori și a oferit 5 pase de gol. Revenirea lui Yazalde reprezintă o dovadă clară și o reconfirmare a eforturilor și investițiilor pe care conducerea clubului le face pentru a rămâne în Liga 1 și totodată pentru a-i ține aproape pe toți suporterii care susțin cu adevărat și au încredere în acest proiect”, se arată într-un comunicat al clubului sibian.
Atacantul este cotat la suma de 400.000 euro pe site-urile de specialitate și mai poate evolua ca vârf retras sau mijlocaș stânga.
Pe CV-ul său se mai regăsesc echipe ca Varzim, Braga, Rio Ave, Olhanense, Beira-Mar, Gil Vicente, Belenenses din Portugalia, FK Qabala – Azerbaidjan, Najran – Arabia Saudită, Astra Giurgiu și Gaz Metan Mediaș din România. De asemenea, Yazalde are și cetățenie portugheză, acesta bifând 25 de selecții pentru reprezentativele lusitane U20 și U21, pentru care a marcat 8 goluri.

Ultima oră

Comentariul meu