chef oprit de poliție la copșa mică de două ori - amendă de 50.000 de lei pentru petrecăreți

Opt persoane au fost amendate, în total, cu 50.000 de lei după ce s-au strâns într-o casă și au chefuit. Poliția i-a depistat inițial și i-a sancționat, însă după câteva ore, oamenii au fost prinși în altă locație la petrecere.

Un bărbat care a organizat o petrecere acasă a Copșa Mică a fost amendat de polițiștii sibieni.

„În noaptea de 13/14 martie, în jurul orei 00,00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au depistat într-un imobil de pe raza orașului amintit 8 persoane care participau la o petrecere. Organizatorul a fost sancționat cu amendă în valoare de 10.000 de lei”, spun reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Petrecăreții nu s-au liniștit, astfel că, după câteva ore, poliția i-a prins în alt imobil, unde chefuiau de zor. Organizatorul a fost amendat din nou, iar de această dată și ceilalți participanți.

„Peste câteva ore, aceleași persoane au fost depistate într-un alt imobil, participând la o petrecere organizată de același bărbat. Acesta din urmă a fost sancționat din nou cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar ceilalți 7 participanți au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 30.000 de lei”, spun reprezentanții Prefecturii.

Ultima oră

Comentariul meu