VIDEO: Tragedia de vineri din Sibiu - Neluțu a murit strivit în mașina cu volan pe dreapta

Neluțu a murit, vineri dimineață, într-un accident teribil ce a avut loc la intrarea în municipiul Sibiu dinspre Cristian. Omul se afla singur în mașina care s-a oprit într-un stâlp de beton.

Bărbatul avea 32 de ani și era din localitatea Jina din județul Sibiu. Omul a lăsat în urmă doi copilași fără tată. MAI MULE DETALII AICI.

Bărbatul circula pe direcția Cristian – Sibiu și, la intrare în municipiu, în zona aeroportului, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un stâlp din beton. Mașina s-a făcut praf, iar omul blocat printre fiare nu a supraviețuit.

Imediat după producerea accidentului, mai multe imagini video au apărut în mediul online. Acestea au fost surprinse de martori.

YouTube video

Martorii aflați la fața locului spun că sibianul vorbea la telefon în momentul impactului. După ce s-a izbit de stâlpul din beton, telefon i-ar fi sărit din mașină. Câteva clipe mai târziu, mobilul a sunat, iar martorii au răspuns. Aceștia spun că l-ar fi sunat socrul.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI 

În alte videoclipuri de la fața locului, în fundal se aude mama bărbatului decedat. „Doamne, de ce n-ai avut grijă de băiatul meu?”, spune femeia îngenuncheată de durere.

Mașina condusă de sibianul decedat avea volan pe dreapta.

Ultima oră

Comentariul meu