video - o tânără din sibiu si-a dat jos șosetele si le-a oferit unui copil care cerșea desculț

Gest frumos în parcarea Shopping City Șelimbăr. O sibiancă s-a descălțat de șosete și le-a oferit unui copil care cerșea desculț în frig.

În vremurile grele pe care le trăim, contează mai mult ca niciodată să fim mai buni și să ne ajutăm reciproc. O femeie din Sibiu a dat dovadă de bunătate și compasiune pentru o femeie care cerșea cu copilul său, acesta fiind încălțat cu niște papuci și fără șosete. Văzând această imagine, femeia s-a descălțat în mijlocul parcării și a oferit șosetele sale copilului. Gestul femeii este unul demn de admirație și un bun exemplu pentru toți sibienii.

YouTube video

Imaginile au fost surprinse de către un cititor Ora de Sibiu joi, 11 martie, în jurul orei 18:00 în parcarea Shopping City Șelimbăr.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Copiat de pe FB,
    „…. comentariul persoanei care a oferit sosetele.”

    „Am văzut foarte multe comentarii urâte, lipsite de compasiune. Mulți își dau cu părerea, dar de fapt nu știu nimic! Eu sunt fata despre care s-a scris acest articol, fata pe care unii o apreciază și alții o critică că și-a oferit șosetele. Informația este pe jumătate adevărată, dar vă lămuresc acum pe toți.
    Eram în parcare la Shopping City cu părinții mei, fusesem la cumpărături. În momentul în care ne puneam produsele din căruciorul de cumpărături în mașină, a apărut o doamnă cu fetița ei. Doamna ne-a cerut bani, părinții mei au fost reticienți în privința ei, însă eu am considerat de cuviință că ar merita. Nu te costă nimic să fii un om bun, să ai puțină compasiune față de semenii tăi! Mi-a atras atenția faptul că femeia era desculță, într-o pereche de șlapi. Copila era îmbrăcată bine, avea o căciulă în cap, gecuță pe ea și o pereche de GHETUȚE în picioare! Din punctul ăsta de vedere este informația greșită! Să revenim la povestea noastră. Părinții mei au urcat în mașină, iar eu am rămas să duc căruciorul la locul lui. Faptul că femeia era în picioarele goale, însă copila era îmbrăcată m-a convins să o caut și să o întreb daca o pot găsi a 2 zi tot acolo în parcare, să ii pot oferi o pereche de ghete (și acelea, tot de ale mele ?). Femeia mi-a mulțumit și mi-a spus că mă așteaptă, eram destul de grăbită (părinții mă așteptau în mașină). Din spate am auzit cum femeia mă striga, îndrebându-mă dacă aș avea o pereche de șosete în mașină. Ei ce să vezi, ghinion. Nu aveam. Cum ziceam, eram pe grabă. Prima reacție a fost să mă descalț și să îi dau șosetele mele. Mi-am cerut scuze doamnei că îi ofer niște șosete purtate și am plecat către mașină. Și ghiciți ce! Dragi judecatori și critici de pe facebook, mi-am ținut promisiunea față de femeie și am revenit vineri cu perechea de ghetuțe. Și spre surprinderea voastră, femeia avea șosetele în picioare, stătea pe o bordură și îi dădea de mâncare copilei. Nu mi-am dorit ca gestul meu să devină public, m-am uitat în jur să mă asigur că nu sunt și alți ochi, însă nu am anticipat faptul că aș putea fi văzută dintr-o mașină, apăi și filmată!
    Răul îl poți face foarte ușor! Iar o faptă bună nu te costă nimic. Să fii OM mă nu te costă nimic!
    De două mii de ani ni se predică să ne iubim, dar ne sfâșiem între noi!
    Aveți tupeu maxim pe facebook, dar voi sunteți zero în realitate.
    Vă doresc tot binele!”

  2. Frumos gestul, dar unde sunt serviciile de protectie a copilului?
    Pentru ce contribuim cu bani la protectie sociala?