un nesimțit care aruncă gunoaie pe malul oltului, căutat de poliție
Sursa: Primăria Orașului Avrig/Facebook

Proprietarul unui autoturism, care a fost surprins când descărca gunoaie pe malul Oltului, este căutat de poliție. Primăria Orașului Avrig a sesizat și Garda de Mediu în vederea identificării șoferului nesimțit.

Primăria Orașului Avrig a publicat, pe Facebook, imagini cu o autoutilitară din care au fost descărcate materiale de construcții pe malul râului Olt, între Avrig și barajul de la Hidrocentrală. „Fără nicio rușine, doi muncitori au ajuns în zonă, au descărcat materialele de construcții direct pe câmp, după care și-au văzut liniștiți de drum”, a scris cetățeanul care a făcut fotografiile publicate de instituție.

un nesimțit care aruncă gunoaie pe malul oltului, căutat de poliție
Sursa: Primăria Orașului Avrig/Facebook

Un echipaj de poliție a fost trimis la fața locului, dar nu a mai găsit pe nimeni în zona indicată. Primăria Orașului Avrig a sesizat Garda de Mediu și a furnizat toate informațiile necesare pentru identificarea și sancționarea autorilor faptei. Aceștia ar putea rămâne fără autoutilitară și riscă o amendă cuprinsă între 15.000 și 30.000 lei.

În fotografii se văd clar numărul mașinii și fețele muncitorilor care aruncă deșeurile pe câmp.

„Facem apel public la aceștia să curețe zona în cel mai scurt timp! Astfel de fapte nu vor mai fi tolerate în UAT Avrig și mă voi asigura că vor fi pedepsite conform legii! Ne dorim un oraș curat. Trebuie să fim conștienți că schimbarea începe cu fiecare dintre noi!”, spune primarul Adrian David.

Ultima oră

Comentariul meu