sibiul va avea un cimitir pentru animalele de companie

Animalele de companie ale sibienilor nu vor mai fi înmormântate în spatele curții sau în grădină. Sibiul va avea un cimitir pentru animalele de companie. Consilierii locali ai FDGR și PNL vor iniția un proiect care se afla pe ordinea de zi a ședinței din această lună.

”S-au discutat variantele tehnice împreună cu echipa de conducere a Primăriei, cu doamna primar, cu viceprimarii, cu reprezentanții Animal Life și cu liderul de grup al FDGR.
Organizarea unui astfel de cimitir (cel mai probabil în zona Dealul Gușteriței) va asigura gestionarea în condiții civilizate și sigure din punct de vedere sanitar a situațiilor, și oferă proprietarilor de animale o variantă civilizată de a-și înmormânta companionul.
Primăria Sibiu urmează, ca urmare a discutiilor  să contureze detaliile referitoare la Cimitirul de animale și să le comunice public”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a FDGR.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Nu avem parcuri pentru catei dar ne gandim la cimitire. Clujul are in fiecare cartier un parculet pentru catei. Nu este o investitie mare, trebuie doar imprejmuita o mica parte a fiecarui parc din Sibiu. Ideea unui cimitir pentru animale nu este o idee rea dar am impresia ca nu s-au gandit la nevoile cetatenilor ci au fost anumite interese. Ca de obicei de altfel. Exista oare o investitie in Sibiu care s-a facut pentru cetatenii Sibiului, pentru interesele lor sau toate investitiile se fac pentru interesele anumitor personaje din primarie/consiliu?