recomandări de weekend - spectacole, expoziții canine și distracție pe pârtie

Deși a sosit primăvara, iarna nu se grăbește să ne părăsească, iar mercurul din termometre a coborât din nou. La munte a nins, iar vremea este perfectă pentru schi, dat cu placa sau plimbări.

Am selectat cele mai importante evenimente din acest weekend, la care vă recomandăm să participați.

Teatrul GONG

HÄNSEL ŞI GRETEL după Fraţii Grimm

Povestea lui Hansel si a Gretei este una dintre cele mai frumoase povesti ale literaturii universale. Adaptarea scenica in maniera teatrului de animatie va concentra actiunea. Spectacolul va transmite mesajul de iubire si curaj in modul cel mai direct constiintelor pure ale copiilor. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani și va avea loc vineri, 12 martie la ora 18:00 și sâmbătă, 13 martie la ora 11:00.

LIVE-STREAM // Atelierul de Creat Povești – Iepurașul balerină

Pentru micuțele balerine care se uită la atelierele Dianei, aceasta o să confecționeze din ațe albe și material textil roz o balerină iepuraș. Pentru a realiza iepurașul balerină aveți nevoie doar de câteva materiale, creativitate, dibăcie și mult chef de joacă, iar la final puteți crea o poveste magică. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta între 6 și 10 ani și va avea loc sâmbătă, 13 martie la ora 11:00, live pe pagina de Facebook a Teatrului Gong.

LIVE-STREAM Atelierul de Meșterilit – Fotograful Martinel

Aurilă și Rilă vor confecționa din câteva materiale o ramă foto simpatică și ușor de confecționat pe care o vor numi Fotograful Martinel. Dacă aveți materialele pregătite, sunteți harnici, creativi și aveți poftă de joacă cei doi prieteni de joacă, Rilă și Aurilă, dau startul unui nou Atelier de Meșterilit. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta între 6 și 10 ani și va avea loc duminică, 13 martie la ora 11:00, live pe pagina de Facebook a Teatrului Gong.

WHITE RABBIT RED RABBIT – Fabrica de Cultură IACM Construcții – Sala „Lulu”

Iepurele alb, iepurele roșu”/„White Rabbit Red Rabbit”, o producție berlineză după piesa lui Nassim Soleimanpour, din distribuția căreia fac parte și actorii sibieni Ofelia Popii și Marius Turdeanu, se joacă în premieră la Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu, în 13 și 14 martie, de la ora 19:00.

Expoziții canine la Sadu – Royal Dog Show

Fiecare expoziție se desfășoară pe câte două ringuri de arbitraj, iar fiecare câine va fi arbitrat de către o comisie formată din trei arbitri. Mai multe detalii AICI.

Pârtii Arena Platoș și Oncești

Zăpada s-a așternut frumos la munte, într-un strat de aproximativ 15 centimetri. Acest lucru aduce o veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă, deoarece sezonul de schi se va prelungi. Vremea este perfectă pentru schiat. Vezi mai multe detalii AICI.

Atelier de pictură pe lemn și ghidaj tematic pe sectorul pomicultură-viticultură la Muzeul Astra

Două evenimente au loc în acest sfârșit de săptămână în Muzeul în aer liber din Sibiu. Este vorba despre „Lada de zestre”, un atelier de pictură pe lemn, și despre „Întreabă un muzeograf”, un ghidaj tematic în sectorul pomicultură-viticultură. Ambele au loc în perioada 12 – 14 martie, între orele 09:30 – 16:30. Detalii AICI.

 

Ultima oră

Comentariul meu