premieră în românia - platforma „made in sibiu” pe care afli cu ce ser te poți vaccina
Sursa: unsplash.com

Sibienii care au creat platforma care îți arată unde mai sunt locuri libere la vaccinare vin cu noi actualizări. Începând de joi, românii care vor să se vaccineze, pot afla care ser imunizant este pus la dispoziție în centrul căutat.

Platforma vaccin.live, „made in Sibiu”, pune la dispoziția românilor nu doar locurile disponibile în centrele de vaccinare, cât și tipul de vaccin folosit pentru imunizare. Așadar, începând de joi, puteți identifica centrele de vaccinare în funcție de tipul de vaccin dorit. premieră în românia - platforma „made in sibiu” pe care afli cu ce ser te poți vaccina premieră în românia - platforma „made in sibiu” pe care afli cu ce ser te poți vaccina

„Am actualizat tabelele de afișare a centrelor de vaccinare pentru fiecare județ. Acum se poate identifica în tabel, pe lângă informațiile deja existente, și tipul de vaccin administrat în acel centru”, spun sibienii care au creat platforma.

CITEȘTE AICI DETALII DESPRE PLATFORMĂ

În județul Sibiu nu mai sunt locuri disponibile la vaccinare în prezent. În acest caz, sibienii pot crea o alertă în această platformă pentru a fi notificați prin e-mail sau SMS în momentul în care apar noi locuri disponibile. Acest serviciu este oferit gratuit, iar fondatorii spun că nu intenționează să taxeze utilizatorii pentru serviciul de notificare, suportând ei costurile din donații.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu