sibianul prins beat la volan pe victoriei a fost reținut
Sursa: ziarulromanesc.ro

Un sibian a fost prins de polițiști la volan cu o alcoolemie uriașă. Bărbatul circula pe bulevardul Victoriei din Sibiu, deși avea permisul de conducere anulat

”În cursul zilei de marți, sibianul de 33 de ani, reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Serviciului Rutier Sibiu, cercetat sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul rutier, a fost prezentat instanței care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Reamintim că, la data de 6 martie a.c., în jurul orei 01,00, bărbatul a fost depistat conducând un autoturism pe Bulevardul Victoriei din municipiul Sibiu, având o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că dreptul sibianului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este anulat. Cercetările în acest dosar continuă.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu