ninge toată săptămâna la sibiu - temperaturi de iarnă
foto: arhivă

Nici bine nu-a venit primăvara, că n-am apucat să ne bucurăm de ea. Meteorologii anunță că vremea va fi rece în următoarele zile și va ninge toată săptămâna în județul Sibiu.

Încă de la primele ore ale dimineții a început să ningă ușor. Câteva ore mai târziu, fulgii de nea au început să cadă cu rapiditate în municipiul Sibiu. Meteorologii sibieni spun că până la finalul săptămânii așa va fi vremea.
„Trecem printr-o perioadă cu ninsori și lapoviță. Toată săptămâna vom avea parte de precipitații mixte, în special lapoviță și ninsoare. Este posibil ca zilele următoare să plouă”, spun meteorologii sibieni.

Temperaturi de iarnă

Chiar dacă a venit primăvara, iarna tot nu vrea să ne lase în pace. Temperaturile au scăzut din nou, fiind cu aproximativ 8 grade mai mici față de normalul perioadei. Miercuri noapte se vor înregistra -3 grade, urmând că joi să avem parte de o maximă de 5 grade Celsius. De vineri se mai încălzește puțin, însă în timpul nopții avem parte tot de temperaturi negative. În timpul zilei de 12 martie se va înregistra o maximă de 8 grade Celsius.
Și la munte continuă să ningă. Va fi frig și se vor semnala averse, iar vântul va bate cu putere.

Ultima oră

Comentariul meu