Doi sibieni prinși beți la volan
Sursa: altrends.com

Doi sibieni au fost prinși de polițiști la volan sun influența băuturilor alcoolice. Aceștia urmează a fi cercetați penal.

La data de 9 martie a.c., în jurul orei 2230, pe str. Transilvaniei din municipiul Sibiu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 43 de ani, sibian. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, la data de 9 martie a.c., în jurul orei 0830, pe DN 1, în afara localității Bradu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în Săcădate. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”Cei doi bărbați au fost însoțiți la o unitate medicală unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cauză fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică