vlad voiculescu despre acuzațiile de omor de la spitalul județean sibiu – „este absolut şocant”
Sursa: g4media.ro

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a reacționat în urma acuzațiilor asistentului medical din Sibiu care spune că atât el, cât și alte cadre medicale de pe secția ATI, ar fi ucis pacienți cu coronavirus, notează AGERPRES.

Vlad Voiculescu consideră şocante informaţiile apărute în presă referitoare la pacienţii de la spitalul din Sibiu şi a adăugat că va vedea „ce se întâmplă de fapt acolo”.

„Vom încerca să vedem ce s-a întâmplat de fapt acolo. Am citit şi eu parte din articolul din publicaţia din Sibiu, este absolut şocant”, a afirmat Voiculescu, la Parlament.

CITEȘTE ȘI: Acuzații de omor la secția ATI COVID de la Spitalul Județean Sibiu – Dezvăluirile unui cadru medical

El a adăugat că nu a primit sesizări, fiind vorba despre un articol apărut în presă. „Nu am primit sesizări că s-ar întâmpla ceva măcar asemănător în alte secţii. În momentul acesta vorbim despre o relatare dintr-un articol de presă, lucru care trebuie verificat”, a spus ministrul Sănătăţii.

Procurorii au deschis luni, un dosar penal pentru omor, în cazul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce a fost publicat un articol în presa locală, în care o sursă a declarat sub protecţia anonimatului că ar fi ucis, ca fost angajat al Secţiei ATI, atât el, dar şi alte cadre medicale, pacienţi cu COVID-19.

CITEȘTE ȘI: CJ Sibiu demarează o anchetă legat de acuzațiile de omor de la ATI din Spitalul Județean – ”Trebuie aflat adevărul”

CITEȘTE ȘI: Reacția spitalului județean după ce un asistent spune că „am omorât oameni” – „Facem anchetă”

Sursa: AGERPRES

Ultima oră

Comentariul meu