video razie în trafic la sibiu - bărbații, trași pe dreapta și ''amendați'' de polițiști

Acțiune inedită a polițiștilor sibieni cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. În anii precedenți, polițiștii rutieri opreau în trafic doamnele și domnișoarele pentru a le oferi o floare, anul acesta, totul este diferit.

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, prin Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, organizează o activitate de prevenire a violenței domestice. Poliția Sibiu lansează astăzi campania „În lumea Ioanei”, o campanie de conștientizare și prevenire a violenței domestice, în toate formele ei.

Astfel că, polițiștii rutieri opresc șoferii și îi pun să aleagă: să sufle în etilotest sau într-un balon, pe care mai apoi să scrie un mesaj pentru cea mai importantă femeie din viața lor, prin care să le spună pentru ce sunt recunoscători și pentru ce le iubesc.

Cuplurile care eram împreună în mașină s-au bucurat de momente frumoase.

video razie în trafic la sibiu - bărbații, trași pe dreapta și ''amendați'' de polițiști video razie în trafic la sibiu - bărbații, trași pe dreapta și ''amendați'' de polițiști

video razie în trafic la sibiu - bărbații, trași pe dreapta și ''amendați'' de polițiști video razie în trafic la sibiu - bărbații, trași pe dreapta și ''amendați'' de polițiști video razie în trafic la sibiu - bărbații, trași pe dreapta și ''amendați'' de polițiști video razie în trafic la sibiu - bărbații, trași pe dreapta și ''amendați'' de polițiști video razie în trafic la sibiu - bărbații, trași pe dreapta și ''amendați'' de polițiști video razie în trafic la sibiu - bărbații, trași pe dreapta și ''amendați'' de polițiști video razie în trafic la sibiu - bărbații, trași pe dreapta și ''amendați'' de polițiști video razie în trafic la sibiu - bărbații, trași pe dreapta și ''amendați'' de polițiști video razie în trafic la sibiu - bărbații, trași pe dreapta și ''amendați'' de polițiști video razie în trafic la sibiu - bărbații, trași pe dreapta și ''amendați'' de polițiști video razie în trafic la sibiu - bărbații, trași pe dreapta și ''amendați'' de polițiști

Ultima oră

Comentariul meu