larisa s-a îndrăgostit nebunește și a fugit de acasă - „e un golan, i-a cumpărat un tricou și a prostit-o”

Larisa este din Sibiu și, la doar 16 ani, crede că și-a găsit sufletul pereche. Băiatul de care s-a îndrăgostit nebunește este cu zece ani mai mare decât ea, iar tocmai din acest motiv mama fetei se opune relației lor. L-a cunoscut pe Internet în urmă cu doar câteva luni, iar de atunci Rodica, femeia care i-a dat viață, n-o mai recunoaște. A dispărut de câteva ori de acasă și a fost găsită și adusă înapoi la domiciliu de către polițiști însă, în 8 martie, chiar de ziua mamei, a fugit din nou. Nu mai răspunde la telefon și a blocat numerele părinților, astfel încât să nu mai poată fi contactată.

În luna ianuarie, Rodica a povestit, pentru Ora de Sibiu, ce sentimente grele au încercat-o în perioada în care nu a mai știut nimic de odrasla ei care a plecat de acasă. Acum, la doar două luni distanță, adolescenta a dispărut din nou, iar femeie simte că a ajuns la capătul puterilor. Nu știe cum să se apropie de fata ei și cum să o aducă pe calea cea bună.

„A plecat iar de acasă azi dimineață (n.red.: 8 martie). Mi-a spus că se duce să cumpere țigări, dar nu a mai revenit. Am sunat-o și mi-a blocat numărul. Au sunat celelalte fete ale mele, dar la fel, n-a mai răspuns. Nu știu ce să mă mai fac. M-am săturat”, spune Rodica cu disperare în glas.

Fata a plecat pe nepusă masă. Nu are nici măcar actele la ea – buletinul l-a lăsat acasă.

Mama fetei: „I-a luat un tricou și a prostit-o”

Sibianca spune că bărbatul de 26 de ani cu care umblă fata ei i-a luat mințile cu mici atenții.

„Băiatul ăla nu e de anii ei, dar ea nu judecă corect. A prostit-o rău de tot. A venit la noi acasă într-o zi, i-a adus un tricou, i l-a cumpărat de la un magazin din mall. I l-a dat ei cadou și gata, a prostit-o. Ea are doar 16 ani, normal că îi ia mințile așa”, spune femeia.

L-a primit în casa ei

Femeia spune că l-a primit în casa ei pe acest bărbat și i-a permis fetei să se vadă cu el doar ca să nu mai fugă de acasă. S-a gândit că ar fi mai bine să o știe bine sub acoperișul casei sale, decât pe stradă ori prin locuri străine. Însă totul a avut o limită. Fiindcă bărbatul a vrut să fie „întreținut” de familia fetei, femeia l-a dat afară.

„L-am adus la noi acasă, l-am ținut aici o vreme. Dar până când? El nu vrea să muncească, vrea să stea pe spatele nostru. L-am aruncat în stradă. Să-l țin eu pe banii mei, cu mâncare și cu țigări? Și fata fumează, dar ei îi cumpăr ce vrea, că e fata mea, însă lui, absolut nimic. Zice că nu poate să muncească, că e bolnav și că s-a rănit pe șantier. Minciuni, dacă vreți, poți”, spune revoltată femeia.

Rodica, mama fetei, spune că dacă Larisa nu revine la domiciliu ori dacă nu îi va da curând un semn de viață, va sesiza din nou poliția. Prin intermediul Ora de Sibiu, femeia trage un semnal de alarmă și își cheamă fetița înapoi acasă.

Ultima oră

Comentariul meu