VIDEO - CSU pierde dramatic în Cupă cu U Cluj. Sibienii au cedat în prelungiri
FOTO - BC CSU Sibiu / Facebook

CSU Sibiu a fost eliminată sâmbătă seară în sferturile de finală din cadrul Cupei României la baschet masculin. Echipa lui Dan Fleșeriu pierdut cu 106-103, în fața celor de la U Cluj.

Confruntarea dintre U BT Cluj și CSU Sibiu, din sferturile de finală ale Final 8-ului Cupei României la baschet masculin, ce se desfășoară la Cluj Napoca, ar fi putut avea loc la fel de bine chiar și în finală, dat fiind faptul că cele două sunt ocupantele primelor două locuri în Liga Națională de Baschet.
Clujenii s-au calificat în semifinala de duminică cu scorul final de 106 – 103, după ce la finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost 92-92 (42-50).
Sibienii au condus la pauză cu 8 puncte (42-50), dar U BT Cluj a revenit în sfertul 4 și a egalat la 78-78 și chiar au preluat pentru puțin timp conducerea (80-83).
Cu 22 de secunde înainte de final, sibienii aveau avans 4 puncte (91-87), însă Richard a reușit un coș de 3 puncte și i-a apropiat pe clujeni la 1 punct.
Când mai erau 16 secunde, Reynolds a primit 2 lovituri libere în favoarea sibienilor, însă a ratat una și a dus scorul la 92-90. Clujenii au profitat și au marcat 2 puncte tot de la linia de libere, prin Wright, egalând, 92-92.

YouTube video

Ultima tentativă de a puncta de la mare distanță a sibienilor a fost ratată și s-a trecut la o repriză de 5 minute de prelungiri, pe care U BT Cluj a câștigat-o, asigurându-și prezența în semifinala de duminică.

YouTube video

Final 8-ul Cupei României la baschet masculin este găzduit de BT Arena din Cluj-Napoca din 6 până în 9 martie. La startul turneului organizat de U-BT Cluj-Napoca sunt prezente echipele CSO Voluntari, FC Argeș Pitești, SCM U Craiova, Steaua București, BC CSU Sibiu, CSM CSU Oradea, SCM Timișoara și U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, ultima fiind și deținătoarea trofeului.
Vineri s-au mai înregistrat următoarele rezultate în sferturile de finală: CSO Voluntari – FC Argeș Pitești 75-74 (37-32); SCM U Craiova – Steaua București 82-78 (34-27/57-57, 12-12 OT1, 13-9 OT2).
Al patrulea sfert de finală se joacă tot sâmbătă, CSM CSU Oradea – SCM Timișoara (ora 21:15).
Câștigătoarele sferturilor de finală vor evolua duminică în semifinale, urmând ca finalele să se desfășoare luni.

Ultima oră

Comentariul meu