victima accidentului de marți de pe milea este fostul director al poștei sibiu - ioan trâmbițaș a murit

Ioan Trâmbițaș a ocupat postul de director al Poștei Sibiu timp de 28 de ani. La vârsta de 66 de ani acesta s-a stins din viață, fiind victima unui accident rutier.

În data de 2 martie, în timp ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni nesemaforizată din zona ACR, pe bulevardul Vasile Milea, Ioan Trâmbițaș a fost lovit de un autoturism care se deplasa spre Șelimbăr. Șoferul aflat la volanul autoturismului avea 46 de ani și nu i-a acordat prioritate de trecere, acroșând pietonul. La locul accidentului a intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean care au transportat victima la spital pentru mai multe investigații. În urma accidentului pacientul prezenta politraumatisme și un traumatism cranio-cerebral acut închis, dar și traumatism facial.

În urma accidentului, starea lui era stabilă

Fiica victimei, Gabriela Trâmbițaș spune că după producerea accidentului,  tatăl său a fost conștient și chiar a vorbit cu medicii, iar la trezi zile distanță a decedat în spital.

”Inițial a fost conștient, era în stare stabilă când l-au preluat medicii, chiar au comunicat cu el. A fost transportat la spital conștient iar apoi starea lui s-a agravat brusc. A intrat în comă, a fost transferat la Terapie Intensivă, intubat, iar în data de 5 martie a decedat.”, spune fiica victimei, Gabriela Trâmbițaș.

De asemenea, fiica victimei spune că deși sunt îndurerați de pierderea suferită, nu se implică în cercetările poliției privind șoferul vinovat de producerea accidentului.

”Noi nu am luat legătura cu el. Este treaba poliției, nouă nu ne va fi mai ușor dacă el va fi pedepsit, pierderea noastră nu o mai poate întoarce nimeni.”, a mai spus fiica decedatului.

A lucrat 46 de ani la Poșta Sibiu, iar de doi ani ieșise la pensie

Ioan Trâmbițaș a fost fidel toată viața Poștei Române. În anul 1973, acesta şi-a început activitatea la Oficiul de Tranzit Sibiu. Din factor peronar a ajuns repede contabil, programator şi economist, iar în 1991 a fost numit şef al Oficiului Judeţean. A ocupat această funcție timp de 28 de ani, fiind unul dintre cei mai vechi şefi de instituţie din judeţ.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Rudele decedatului (sotie, copii, parinti, frati si surori, nepoti si stranepoti etc.) au dreptul la despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0369432278.