ninge la păltiniș - pârtiile sunt pline și la final de sezon

Deși suntem în prima lună de primăvară și mercurul din termometre este destul de ridicat, pârtiile de schi din zona Sibiului sunt încă deschise, iar sibienii și turiștii încă se înghesuie să savureze ultimele zile favorabile pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Se pare că sibienii nu vor să se despartă de sezonul de iarnă, adunându-se cu mic și mare pe pârtiile din Păltiniș. După câteva zile cu temperaturi calde, zăpada de la munte încă nu s-a topit, pârtiile fiind încă bune pentru schiat. Sâmbătă, 6 martie, în prima parte a zilei chiar a fulguit la munte, bucurând astfel oamenii care se aflau pe pârtiile de schi. La Arena Platoș este aglomerație mare în primul weekend de primăvară, iar aglomerația de la telescaun este ca în zilele de plin sezon.

ninge la păltiniș - pârtiile sunt pline și la final de sezon ninge la păltiniș - pârtiile sunt pline și la final de sezon ninge la păltiniș - pârtiile sunt pline și la final de sezon ninge la păltiniș - pârtiile sunt pline și la final de sezon

 

Ultima oră

Comentariul meu